Численні кулінарні тенденції стосуються питання, як підтримувати здоров'я.
Однією з важливих світових тенденцій є перевага сезонним овочам, фруктам та ягодам. Вирощені на сонці, вони використовують його енергію та, безсумнівно, є поживнішими, ніж ті, що вирощуються за допомогою хімічних добрив.
ВІДЕО ДНЯ
Крім того, якщо ви помітили, смак і аромат сезонних натуральних продуктів абсолютно відмінні.
Ще однією важливою тенденцією є акцент на місцевих продуктах, який часто називають «нульовими кілометрами».
РЕКЛАМА
Що ви думаєте про те, як ягоди можна транспортувати з іншої країни в такому ідеальному стані, майже так, ніби їх сфотографували? Скільки днів зазвичай потрібно, щоб ці ягоди дісталися споживача від місця їхнього походження? Обміркувавши ці питання, ви, ймовірно, зможете зробити обґрунтований вибір.
Зрозуміло, що найкорисніші варіанти для вас – це ті, що вирощені поруч із домом, без будь-яких хімічних добрив. Обирайте сезонні, місцеві овочі, фрукти та ягоди — і насолоджуйтесь міцним здоров’ям!
Раніше експерт Ольга Сментанська обговорювала нюанси якості еспресо та капучино.
РЕКЛАМА
Фото Ольги Сметанської