Легкий і ароматний салат стане відмінним вибором для вечері та суттєвим доповненням до святкової закуски. Виберіть інгредієнти, які подобаються вашому смаку, і дозвольте своїй творчості сяяти. Ви також можете розглянути рецепти кухарів, які успішно випробували ці страви. Один із таких рецептів надала шеф-кухар родом із Кривого Рогу Елла Іванова.
ВІДЕО ДНЯ
«Я вірю, що цей салат вам сподобається з першого шматочка», – каже Елла Іванова.
Салат з брокколі
- Брокколі варити в підсоленій воді
- 1 свіжий огірок
- Білки від 3 варених яєць
- Зелень – на ваш смак
Для заправки:
РЕКЛАМА
- 150 г йогурту
- сіль
- перець
- Гірчиця
- 3 варених жовтки
Свіжий огірок наріжте тонкими скибочками, вмішайте подрібнену зелень і варені яєчні білки, а також варену в підсоленій воді брокколі (обов’язково опустіть її в крижану воду відразу після варіння, щоб зберегти яскравий колір).
Для приготування заправки змішайте йогурт з подрібненими яєчними жовтками, гірчицею, сіллю та перцем. Полийте салат.
І насолоджуйтеся смакотою!
РЕКЛАМА
Колись кулінарний експерт Лілія Цвіт представила рецепт традиційного українського сніданку — млинців з оригінальною родзинкою.
Любителям спредів пропонуємо приготувати паштет із копченої скумбрії всього за п’ять хвилин.
Фото з колекції Елли Іванової
РЕКЛАМА
Джерело