Сезон ягід, безсумнівно, найчудовіша пора року. Ви можете насолоджуватися ними в різних видах, таких як пироги, вареники та компоти…
Вареники з вишнями – улюблена страва як для дорослих, так і для дітей. Скористайтеся рецептом, наданим «ФАКТАМ» кулінарним та фуд-блогером Мариною Гармаш, щоб насолодитися цим винятковим смаком літа. Нагадуємо, що пані Марина раніше ділилася рецептом ягідного печива з хрусткими краями.
ВІДЕО ДНЯ
«Ці вареники чудово смакують як гарячими, так і холодними», – зазначає Марина Гармаш. «Рецепт досить простий у приготуванні».
Вишневі пельмені
РЕКЛАМА
- Для тіста вам знадобиться: 300 мл води, 1 ч. л. солі, 50 г вершкового масла, 500 г борошна
- Для начинки: 600 – 700 г вишень без кісточок, 5 – 6 ст. л. цукру, 0,5 ст. л. кукурудзяного крохмалю
Просійте борошно в миску, потім доведіть воду, сіль і масло до кипіння. Влийте гарячу суміш у борошно та добре перемішайте ложкою. Дайте їй трохи охолонути, перш ніж замішувати тісто. Накрийте та залиште на 30 хвилин.
Змішайте цукор і кукурудзяний крохмаль. Додайте 0,5 чайної ложки цукру та крохмалю до кожної галушки. Сформуйте галушки та варіть їх у підсоленій воді 4-5 хвилин. Посипте цукром.
Насолоджуйтесь приємними та незабутніми моментами!
РЕКЛАМА
Давайте ще раз переглянемо рецепт лінивих вареників з вишнею від Людмили Борщ.
Фото з колекції Марини Гармаш