Смажена червона риба в сухарях з насінням: неймовірний аромат і насичений смак

Смажена червона риба в сухарях з насінням: неймовірний аромат і насичений смак - INFBusiness

Фіналістка кулінарного конкурсу «МастерШеф» Ольга Рябенко, яка раніше розповідала про чудовий рецепт риби – сібас у вершковому соусі, запропонувала смажити червону рибу в унікальній паніровці з насінням.

ВІДЕО ДНЯ

«Коли рибу смажать у суміші насіння, вона розвиває дивовижний аромат і глибокий горіховий смак. Соус додає особливу родзинку», — згадує вона у своєму акаунті в соціальних мережах.

Інгредієнти:

  • Червона риба;
  • Суміш насіння (льон, білий і чорний кунжут);
  • Сіль і перець – за смаком;
  • Одна цибулина або 4-5 цибулин шалот;
  • Олія – 30 мл;
  • Вершкове масло – 60 г;
  • Біле сухе вино – 100 мл;
  • Винний оцет – 100 мл;
  • Вершки 33% – 60 мл;
  • Кріп – 1 ст.

Читайте також: Хек з паприкою, запечений в духовці: поживний і корисний варіант вечері

Приготування:

РЕКЛАМА

  • Приправте суміш насіння сіллю та перцем.
  • При бажанні очистіть рибу від шкірки і посипте шматки в сухарях.
  • У каструлі змішати вино і оцет, додати цибулю і тушкувати, поки рідина не зменшиться на дві третини.
  • Зменшіть вогонь, вмішайте вершки і масло, добре перемішайте. Зняти з вогню і процідити через сито. Ввести кріп.
  • На розпечену сковороду з олією додайте вершкове масло і обсмажте рибу по 3-4 хвилини з кожного боку.

Як приготувати котлети з тюльки по-одеськи, дізнайтеся на нашому сайті.

Раніше шеф-кухар Валентина Кущ поділилася рецептом смачної рибної намазки — паштету зі скумбрії.

Фото — скріншот

РЕКЛАМА

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *