Відмовившись від вершків та обсмаживши овочі, ви можете створити чудовий вершковий суп. Компонентами цієї чудової першої страви, яка неодмінно сподобається як дітям, так і дорослим, є фрикадельки, ніжна основа та простий рецепт. Ароматний профіль супу в поєднанні з кремовою консистенцією кокосового молока робить цю страву обов'язковою у вашому меню. Як зазначає Кучня, суп з фрикадельками та шпинатом простий у приготуванні та надзвичайно ситний, а його винятковий смак, ймовірно, стане улюбленою стравою всієї родини.
ВІДЕО ДНЯ
Інгредієнти:
• 500 г фаршу з індички
• свіжий чебрець
• 1 черствої пшеничної булочки
• 1 яйце
• ½ склянки молока
• 1 велика цибулина
• банка кокосового молока (400 мл)
• 2−3 картоплини
• упаковка шпинату (250 г)
• сіль, перець, гранульований часник
• мускатний горіх
Підготовка:
1. Замочіть рулет у молоці до розм’якшення.
2. Змішайте м’ясний фарш з чебрецем, сіллю, розім’ятою булочкою, часником та яйцем і ретельно перемішайте.
3. Сформуйте фрикадельки вологими руками, щоб вони зберегли свою форму.
4. У каструлі обсмажте цибулю та спеції, потім додайте кокосове молоко разом з невеликою кількістю кип’яченої води.
5. Обережно по одній кладіть фрикадельки в киплячий бульйон.
6. Картоплю очистіть, наріжте кубиками та відваріть окремо.
7. Коли фрикадельки приготуються, додайте шпинат і дайте йому покипіти.
8. Нарешті, додайте картоплю та ретельно перемішайте.
Раніше «ФАКТИ» поділилися, як приготувати смачний суп, використовуючи лише один інгредієнт.
РЕКЛАМА
Джерело