Ситний суп з фрикадельками – простий і смачний рецепт

Ситний суп з фрикадельками - простий і смачний рецепт - INFBusiness

Відмовившись від вершків та обсмаживши овочі, ви можете створити чудовий вершковий суп. Компонентами цієї чудової першої страви, яка неодмінно сподобається як дітям, так і дорослим, є фрикадельки, ніжна основа та простий рецепт. Ароматний профіль супу в поєднанні з кремовою консистенцією кокосового молока робить цю страву обов'язковою у вашому меню. Як зазначає Кучня, суп з фрикадельками та шпинатом простий у приготуванні та надзвичайно ситний, а його винятковий смак, ймовірно, стане улюбленою стравою всієї родини.

ВІДЕО ДНЯ

Інгредієнти:

• 500 г фаршу з індички
• свіжий чебрець
• 1 черствої пшеничної булочки
• 1 яйце
• ½ склянки молока
• 1 велика цибулина
• банка кокосового молока (400 мл)
• 2−3 картоплини
• упаковка шпинату (250 г)
• сіль, перець, гранульований часник
• мускатний горіх

Підготовка:

1. Замочіть рулет у молоці до розм’якшення.
2. Змішайте м’ясний фарш з чебрецем, сіллю, розім’ятою булочкою, часником та яйцем і ретельно перемішайте.
3. Сформуйте фрикадельки вологими руками, щоб вони зберегли свою форму.
4. У каструлі обсмажте цибулю та спеції, потім додайте кокосове молоко разом з невеликою кількістю кип’яченої води.
5. Обережно по одній кладіть фрикадельки в киплячий бульйон.
6. Картоплю очистіть, наріжте кубиками та відваріть окремо.
7. Коли фрикадельки приготуються, додайте шпинат і дайте йому покипіти.
8. Нарешті, додайте картоплю та ретельно перемішайте.

Раніше «ФАКТИ» поділилися, як приготувати смачний суп, використовуючи лише один інгредієнт.

РЕКЛАМА

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *