Літо приносить багато свіжих овочів. Широкий асортимент дозволяє готувати численні страви. Важливо дотримуватися перевірених рецептів, щоб не зіпсувати інгредієнти, особливо враховуючи, що вони можуть бути дорогими. Крім того, мета полягає в тому, щоб створити приємні враження, а не навпаки. Звичайно, ви також хочете максимально використати свій час.
ВІДЕО ДНЯ
Чудове кулінарне поєднання – сир та овочі. Запікаючи їх разом, ви можете створити ароматну та смачну страву. Поділіться нею з родиною та друзями та запитайте їхні відгуки, щоб удосконалити рецепти відповідно до їхніх уподобань. Цей відгук безцінний.
Кулінарна експертка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом страви, яка не поступається стравам з ресторанів вищого рівня.
Запечені овочі з сиром
- Фета або м'який білий сир
- Молода морква
- 300 г помідорів
- 1 столова ложка кулінарної олії
- Сіль та спеції
Залиште очищену молоду моркву маринуватися в олії з обраними спеціями на півгодини. Запікайте її разом з помідорами та сиром при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин або доки морква не стане м’якою.
РЕКЛАМА
І неймовірно смачно!
Раніше кулінарна та фуд-блогерка Марина Гармаш поділилася з “ФАКТАМИ” рецептом ароматного м'ятного печива. Крім того, фуд-блогерка Олена Курило розповіла, як приготувати полуничний пиріг з ревенем.
Фото з колекції Елли Іванової
РЕКЛАМА
Джерело