Овочі з сиром у духовці: смачно, як у найкращому ресторані

Овочі з сиром у духовці: смачно, як у найкращому ресторані - INFBusiness

Літо приносить багато свіжих овочів. Широкий асортимент дозволяє готувати численні страви. Важливо дотримуватися перевірених рецептів, щоб не зіпсувати інгредієнти, особливо враховуючи, що вони можуть бути дорогими. Крім того, мета полягає в тому, щоб створити приємні враження, а не навпаки. Звичайно, ви також хочете максимально використати свій час.

ВІДЕО ДНЯ

Чудове кулінарне поєднання – сир та овочі. Запікаючи їх разом, ви можете створити ароматну та смачну страву. Поділіться нею з родиною та друзями та запитайте їхні відгуки, щоб удосконалити рецепти відповідно до їхніх уподобань. Цей відгук безцінний.

Кулінарна експертка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом страви, яка не поступається стравам з ресторанів вищого рівня.

Запечені овочі з сиром

  • Фета або м'який білий сир
  • Молода морква
  • 300 г помідорів
  • 1 столова ложка кулінарної олії
  • Сіль та спеції

Залиште очищену молоду моркву маринуватися в олії з обраними спеціями на півгодини. Запікайте її разом з помідорами та сиром при температурі 180 градусів приблизно 20 хвилин або доки морква не стане м’якою.

РЕКЛАМА

І неймовірно смачно!

Раніше кулінарна та фуд-блогерка Марина Гармаш поділилася з “ФАКТАМИ” рецептом ароматного м'ятного печива. Крім того, фуд-блогерка Олена Курило розповіла, як приготувати полуничний пиріг з ревенем.

Фото з колекції Елли Іванової

РЕКЛАМА

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *