Відомий кулінар Світлана Левицька , яка нещодавно розповідала про приготування курячих рулетів, тепер представила рецепт маринованого салату.
«Маринований салат: яскраво, привабливо та смачно!» – зазначила вона.
ВІДЕО ДНЯ
Інгредієнти:
– Капуста – дрібна, до 1,5 кг
– Болгарський перець — 1 шт
– Три невеликих буряка
– Дві морквини
– Три невеликі цибулини
– Часник – 5 зубчиківРЕКЛАМА
«Ми все дрібно ріжемо і складаємо в миску», – зазначила Левицька.
Інгредієнти для маринаду:
– Вода – 500 мл
– Сіль — 1 ст. л
– цукор – 2 ст. л
– оцет 9% – 80 мл
– Лавровий лист — 5 шт.
– Чорний перець горошком – за смаком
– Рослинна олія – 80 млРЕКЛАМА
“Ми готуємо все, крім оцту, додаємо оцет лише в кінці, перед тим, як вимкнути вогонь. З’єднуємо з овочами, перемішуємо і ставимо в холодильник під кришкою, щоб воно промаринувалося. Даємо відпочити принаймні годину. Так смачно!” – зауважив кулінарний експерт.
Раніше «ФАКТИ» розповідали про те, як створити неймовірно смачний салат із базових інгредієнтів.