
Салат з капусти неймовірно апетитний, бо це літній врожай у склянці, він ситний та запашний. Рецепт нескладний, загальнодоступний. Поки ще овочі продаються на базарі за прийнятними розцінками, впевнено починайте готувати, зазначає кулінарка Магдалина Шершун.
ВІДЕО ДНЯ
Інгредієнти:
- капуста — 3 кг
- перець солодкий — 1 кг
- цибуля — 1кг
- перець гострий — 1−2 штуки
- оцет — 200 мл
- олія — 200 мл
- цукор — 2 ложки столові
- сіль — 2 ложки столові
Процес приготування:
Усі овочі порізати смужками, всипати сіль, цукор, олію, з’єднати, тобто розмішати до однорідності компонентів.
РЕКЛАМА
Закрити кришкою, поставити в прохолодне місце на ніч.
Розмістити у простерилізовані банки, закрити кришками, стерилізувати 20 хвилин, укутати теплою тканиною.
Пропонуємо згадати рецепт маринованої капусти цвітної.
РЕКЛАМА
Джерело
