
Хурма — один із кулінарних символів золотої пори. Її насичений відтінок — відтінок радості. Додавайте хурму до фруктових міксів — це дуже апетитно. Вона відмінно гармоніюватиме з сиром. І якщо ви ще не пробували таку поєднання, не слід зволікати.
ВІДЕО ДНЯ
Досліджуючи продукти на кухні, ми їх вивчаємо. Часом результати експериментів такі успішні, що ми одержуємо страви, котрі стають нашими найулюбленішими.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» оригінальним рецептом, реалізувати який можна просто та легко.
Осінній десерт з хурмою
1 головка сиру з білою цвіллю
РЕКЛАМА
1−2 хурми
1 столова ложка повидла
Лаваш
РЕКЛАМА
1 столова ложка оливкової олії
Мед
У головці сиру з білою цвіллю виконати надрізи. Розмістити її в форму для запікання, поруч розклавши кружальця хурми та смужки з лаваша, заздалегідь зволоженого водою. На сир викласти повидло. Все полити оливковою олією. Запікати при температурі 180 градусів до м'якості сиру. При подачі полити медом.
І смачного!
РЕКЛАМА
Раніше Елла Іванова розповідала «ФАКТАМ», як підготувати святковий салат з хурмою — яскравий і апетитний.
Фото Елли Іванової
