
У шанувальників «тихого полювання» розпочався сезон, а також пора запасатися грибами на зиму. Їх, наприклад, можна висушити, дотримуючись певних правил. Або заготовити на зиму у формі грибної ікри з маслюків.
ВІДЕО ДНЯ
На інтернет-сторінці «Смачні рецепти блогерів» також рекомендується «перевірений рецепт зі старого записника з апетитними рецептами» — грибної ікри.
Складники:
- Гриби (відварені) — 2 кг;
- Цибуля — 1 кг;
- Морква — 1 кг;
- Олія — 2 склянки;
- Часник — 4 зубчики;
- Мікс перців — 1 ст. ложка;
- Паприка — 1 ст. ложка;
- Сіль — 2 ст. ложки
- Оцет 9% – 4 ст. ложки.
Процес приготування:
РЕКЛАМА
- Гриби відварити та перемолоти на м’ясорубці.
- Цибулю дрібно нарізати та підсмажити на 1 склянці олії до готовності.
- Моркву потерти на терці та підсмажити на 1 склянці олії до готовності.
- Змішати компоненти, додавши 4 зубчики подрібненого часнику, 1 ст. ложку суміші перців, 1 ст. ложку копченої паприки, 2 ст. ложки солі та 4 ст. ложки оцту.
- Протушкувати 10 хвилин.
- Гарячу ікру розкласти по сухих, чистих простерилізованих банках і закрити.
Раніше кухар Володимир Ярославський поділився способом приготування котлет, начинених грибами.
Фото — скріншот
РЕКЛАМА
Джерело
