Грибкова ікра: несамовита традиція

Грибкова ікра: несамовита традиція - INFBusiness

У шанувальників «тихого полювання» розпочався сезон, а також пора запасатися грибами на зиму. Їх, наприклад, можна висушити, дотримуючись певних правил. Або заготовити на зиму у формі грибної ікри з маслюків.

ВІДЕО ДНЯ

На інтернет-сторінці «Смачні рецепти блогерів» також рекомендується «перевірений рецепт зі старого записника з апетитними рецептами» — грибної ікри.

Складники:

  • Гриби (відварені) — 2 кг;
  • Цибуля — 1 кг;
  • Морква — 1 кг;
  • Олія — 2 склянки;
  • Часник — 4 зубчики;
  • Мікс перців — 1 ст. ложка;
  • Паприка — 1 ст. ложка;
  • Сіль — 2 ст. ложки
  • Оцет 9% – 4 ст. ложки.

Процес приготування:

РЕКЛАМА

  • Гриби відварити та перемолоти на м’ясорубці.
  • Цибулю дрібно нарізати та підсмажити на 1 склянці олії до готовності.
  • Моркву потерти на терці та підсмажити на 1 склянці олії до готовності.
  • Змішати компоненти, додавши 4 зубчики подрібненого часнику, 1 ст. ложку суміші перців, 1 ст. ложку копченої паприки, 2 ст. ложки солі та 4 ст. ложки оцту.
  • Протушкувати 10 хвилин.
  • Гарячу ікру розкласти по сухих, чистих простерилізованих банках і закрити.

Раніше кухар Володимир Ярославський поділився способом приготування котлет, начинених грибами.

Фото — скріншот

РЕКЛАМА

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *