Гостра маринована редька з травами: кулінарний тренд весняного сезону

Гостра маринована редька з травами: кулінарний тренд весняного сезону - INFBusiness

Редиска – справжній весняний улюбленець. Приготування цієї страви досить просте, тож не вагайтеся спробувати. Найскладніше – це очікування готовності цих ласощів. Зрештою, у вас буде яскрава та пікантна закуска, яка неодмінно сподобається і вам, і вашій родині. Вона чудово поєднується з м’ясом, барбекю або ж її можна просто насолоджуватися як хрусткою закускою, зазначає фуд-блогер Христина Бортнік .

ВІДЕО ДНЯ

Інгредієнти:

  • Редис — 300 г
  • 1 синя цибулина
  • Невеликий пучок кропу
  • Невеликий пучок петрушки
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. оцту (яблучного, винного або білого – на ваш смак)
  • Сіль — за смаком
  • Мелений чорний перець – за смаком
  • 1 маленький червоний гострий перець (або за бажанням)

Підготовка:

Почніть з підготовки овочів. Промийте редиску та обріжте кінчики. Якщо хочете наслідувати традицію, обережно розітріть кожну редиску кухонним молотком або тильною стороною ножа (можна загорнути редиску в харчову плівку, щоб вона залишилася цілою). Наріжте синю цибулю тонкими півкільцями. Дрібно наріжте кріп і петрушку. Наріжте гострий перець тонкими кружальцями (видаліть насіння, якщо хочете менш гострого).

РЕКЛАМА

У великій мисці змішайте нарізану редьку, цибулю, зелень та гострий перець. В іншій мисці збийте разом оливкову олію, оцет, сіль та перець. Ретельно перемішайте виделкою або вінчиком. Полийте заправкою овочі, добре перемішуючи руками або ложкою, щоб усе рівномірно покрилося маринадом.

Накрийте харчовою плівкою або кришкою та поставте в холодильник щонайменше на 30-60 хвилин. Ще краще, дайте охолонути кілька годин.

Безпосередньо перед подачею можна додати трохи свіжої зелені для пікантності.

РЕКЛАМА

Давайте ще раз розглянемо рецепт неймовірно смачної маринованої цибулі.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *