
Крекери — це дуже апетитно. А власноруч зроблені крекери — ще й оригінально. Зробити їх можливо без проблем. Найважливіше — хоч раз спробувати це здійснити.
ВІДЕО ДНЯ
Такі крекери, скоріш за все, припадуть до смаку багатьом. Пригостіть ними рідних і знайомих — та оцініть їхню думку про смаколик.
Удосконалюйте рецептури, доводячи страви до очікуваного смаку. Адже у кожного є власні переваги. Подавайте крекери красиво. Привчайте до естетики і дітей. Коли вони стануть дорослими, будуть вам вдячні.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом смаколика, який варто зробити хоча б раз.
РЕКЛАМА
— Ці крекери готуються без олії, без цукру, без вершків і без муки, — зазначає Елла Іванова. — Процес нескладний. Імовірно, цей рецепт стане вашим улюбленим.
Беремо в однакових пропорціях насіння льону та окріп. Льон перемелюємо за допомогою блендера і додаємо окріп. За бажанням можливо додати сіль, спеції. Старанно перемішуємо. Розкачуємо тісто між двома листами пергаменту. Вирізаємо крекери круглої форми. Підсмажуємо їх на сухій пательні.
І смачного!
РЕКЛАМА
Потіште також близьких стравою турецької кухні піде з м’ясом, яка буде цікавою альтернативою улюбленій піці.
Фото з архіву Елли Іванової
