Маринований салат «Яскравий та смачний» від кулінарного експерта Світлани Левицької

Маринований салат «Яскравий та смачний» від кулінарного експерта Світлани Левицької - INFBusiness

Відомий кулінар Світлана Левицька , яка нещодавно розповідала про приготування курячих рулетів, тепер представила рецепт маринованого салату.

«Маринований салат: яскраво, привабливо та смачно!» – зазначила вона.

ВІДЕО ДНЯ

Інгредієнти:

– Капуста – дрібна, до 1,5 кг
– Болгарський перець — 1 шт
– Три невеликих буряка
– Дві морквини
– Три невеликі цибулини
– Часник – 5 зубчиків

РЕКЛАМА

«Ми все дрібно ріжемо і складаємо в миску», – зазначила Левицька.

Інгредієнти для маринаду:

– Вода – 500 мл
– Сіль — 1 ст. л
– цукор – 2 ст. л
– оцет 9% – 80 мл
– Лавровий лист — 5 шт.
– Чорний перець горошком – за смаком
– Рослинна олія – 80 мл

РЕКЛАМА

“Ми готуємо все, крім оцту, додаємо оцет лише в кінці, перед тим, як вимкнути вогонь. З’єднуємо з овочами, перемішуємо і ставимо в холодильник під кришкою, щоб воно промаринувалося. Даємо відпочити принаймні годину. Так смачно!” – зауважив кулінарний експерт.

Раніше «ФАКТИ» розповідали про те, як створити неймовірно смачний салат із базових інгредієнтів.

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *