Незрілі томати можна квасити, сушити і навіть створювати з них конфітюр. Спробуйте зварити джем, це зовсім неважко, просто і швидко. Він має специфічний пряно-солодкий присмак. Цікаво, чи зможуть ті, кого ви пригостите цим делікатесом, ідентифікувати його складові? Якщо так, ваші рідні та близькі — справжні поціновувачі високої кухні.
ВІДЕО ДНЯ
Такий пікантний конфітюр здатен бути дивовижним доповненням до різних страв — наприклад м’ясних. Це певною мірою нагадує ягідний соус, що збагачує своєю гамою смаків та запахів м’ясо.
Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом незвичайних солодощів, які доволі прості у реалізації.
Джем із зелених помідорів
125 г цукру
РЕКЛАМА
125 г зелених помідорів
2 бутони гвоздики (за бажанням)
Половина перцю чилі
20 мл яблучного оцту
РЕКЛАМА
Помідори промиваємо та подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна. Додаємо оцет, перець чилі, гвоздику, цукор, приправи. Проварюємо орієнтовно 10−15 хвилин. Розкладаємо у стерильні ємності.
І смачного!
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як зготувати на зиму квашені незрілі помідори, котрі стануть чудовою повсякденною закускою.
Читайте також: Квашені помідори з гірчицею: легкий рецепт
РЕКЛАМА
Фото з альбому Елли Іванової