Дані солоні ласощі чудово поєднуються як з пивом, так і з чаєм. Цей рецепт передала ще моя бабуся, розповідає майстриня кулінарного мистецтва Мирослава Павлючок</strong>. Продукти напевно знайдуться у кожного під боком, а процес приготування страви нескладний.
ВІДЕО ДНЯ
Складові:
борошно — 500 г
маргарин — 150 г
РЕКЛАМА
дріжджі — 30 г (розчинити у малій кількості молока)
сіль
тмин
Спосіб приготування
РЕКЛАМА
Для готування слід просіяти борошно, розтопити маргарин та ввести сіль з тмином, замішати все молоком із дріжджами. Утворити кульки та розмістити у вафельниці і готувати до рум’яного відтінку.
Нещодавно «ФАКТИ» повідомляли, як зробити шоколадне печиво, ніби з найкращої булочної, яке робиться так легко, що ви будете вражені.
Дивіться також: Як зготувати «Наполеон» під час перебоїв електроенергії: швидкий спосіб без випікання за 15 хвилин
РЕКЛАМА
Джерело