Солоні смаколики до напоїв за старовинним рецептом.

Солоні смаколики до напоїв за старовинним рецептом. - INFBusiness

Дані солоні ласощі чудово поєднуються як з пивом, так і з чаєм. Цей рецепт передала ще моя бабуся, розповідає майстриня кулінарного мистецтва Мирослава Павлючок</strong>. Продукти напевно знайдуться у кожного під боком, а процес приготування страви нескладний.

ВІДЕО ДНЯ

Складові:

борошно — 500 г

маргарин — 150 г

РЕКЛАМА

дріжджі — 30 г (розчинити у малій кількості молока)

сіль

тмин

Спосіб приготування

РЕКЛАМА

Для готування слід просіяти борошно, розтопити маргарин та ввести сіль з тмином, замішати все молоком із дріжджами. Утворити кульки та розмістити у вафельниці і готувати до рум’яного відтінку.

Нещодавно «ФАКТИ» повідомляли, як зробити шоколадне печиво, ніби з найкращої булочної, яке робиться так легко, що ви будете вражені.

Дивіться також: Як зготувати «Наполеон» під час перебоїв електроенергії: швидкий спосіб без випікання за 15 хвилин

РЕКЛАМА

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *