
Професійна кухарка Валентина Кущ (Валя Саєнко), котра до цього ділилася, як зробити яєчні мафіни, запропонувала рецепт тартару з яловичини.
«Сьогодні презентую рецепт тартару з яловичини. Ресторанна страва, яку Ви відтепер зумієте зробити вдома», — написала вона.
ВІДЕО ДНЯ
Складові:
Яловичина (вирізка, філе) чи телятина — 250 г;
Цибуля (краще шалот) — 0,5 шт (можна і білу, салатну. Але тоді менше);
Корнішони — 2−3 шт;
Каперси — 1 ч. л.
Для заправки:
Жовток — 1 шт (або замінити на майонез, а можна і те і інше);
Ворчестер — 1 ч. л.;
Гірчиця діжонська — 1 ч. л.;
Соєвий соус — 1 ч. л.
Сіль та перецьРЕКЛАМА
За бажанням: витриманий сир, на зразок пармезану, табаско, зелень (петрушка чи трохи зеленої цибулі), декілька крапель трюфельної олії
Процес приготування:
М’ясо звільняємо від плівок і нарізаємо малими кубиками — трохи підморожене ріжеться простіше. Цибулю, огірки та каперси (за бажанням) також мілко ріжемо. Для заправки просто поєднуємо всі складники.
РЕКЛАМА
Об’єднуємо м’ясо з овочами, додаємо заправку, солимо, додаємо перець — і викладаємо на таріль. Подаємо з грінками. Смачного!
Як інформували «ФАКТИ», раніше кулінарка поділилася, як приготувати пікантні курячі крильця у колі.
