Гарбузово-кокосовий пиріг: ніжний і запашний смаколик до осіннього чаювання

Гарбузово-кокосовий пиріг: ніжний і запашний смаколик до осіннього чаювання - INFBusiness

Фудблогерка Тетяна Юшина, котра раніше ділилася інформацією, як готувати рибну страву французької кухні — рієт з скумбрії, запропонувала рецепт осіннього десерту з сезонним гарбузом.

ВІДЕО ДНЯ

«Гарбузово-кокосовий кекс. Зверніть увагу, який він барвистий і гарний! Сяючий, саме те, що потрібно до осіннього чаю», — пише вона на власній сторінці в соцмережі та запевняє, що кекс виходить ніжний, апетитний та запашний. ⠀

Складові:

  • 150 г масла вершкового кімнатної температури;
  • 200 г цукру;
  • 3 шт. яєць;
  • 350 г гарбузового пюре;
  • 400 г борошна;
  • 150 г кокосової стружки;
  • 2 ч. л. розпушувача.

Дивіться також: Гарбузова пахлава з горіхами та медом: осіння чарівність від переможниці «МайстерШефа»

Спосіб приготування: ⠀

РЕКЛАМА

  • Гарбуз порізати на шматочки та зварити або в мікрохвильовій печі, або на паровій бані (10−15 хвилин). Збити блендером в пюре та дати йому охолонути. ⠀
  • Масло вершкове збити з цукром до утворення світлої маси. Не припиняючи збивати, додавати по одному яйця.
  • З’єднати обидві маси в одну та додати борошно, попередньо змішане з розпушувачем.
  • Додати кокосову стружку, перемішати. ⠀
  • Тісто викласти у форму та випікати при 175 градусах на протязі 50−55 хвилин у пічці.
  • Дати кексу остигнути, нарізати його та подавати до чаювання.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Тетяна Юшина | Найкращі рецепти | Дім | Сад | Затишок (@_tanyushina_)

Шість унікальних рецептів страв з гарбуза знайдете на нашому сайті.

РЕКЛАМА

Фото — скріншот

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *