
Фудблогерка Тетяна Юшина, котра раніше ділилася інформацією, як готувати рибну страву французької кухні — рієт з скумбрії, запропонувала рецепт осіннього десерту з сезонним гарбузом.
ВІДЕО ДНЯ
«Гарбузово-кокосовий кекс. Зверніть увагу, який він барвистий і гарний! Сяючий, саме те, що потрібно до осіннього чаю», — пише вона на власній сторінці в соцмережі та запевняє, що кекс виходить ніжний, апетитний та запашний. ⠀
Складові:
- 150 г масла вершкового кімнатної температури;
- 200 г цукру;
- 3 шт. яєць;
- 350 г гарбузового пюре;
- 400 г борошна;
- 150 г кокосової стружки;
- 2 ч. л. розпушувача.
Дивіться також: Гарбузова пахлава з горіхами та медом: осіння чарівність від переможниці «МайстерШефа»
Спосіб приготування: ⠀
РЕКЛАМА
- Гарбуз порізати на шматочки та зварити або в мікрохвильовій печі, або на паровій бані (10−15 хвилин). Збити блендером в пюре та дати йому охолонути. ⠀
- Масло вершкове збити з цукром до утворення світлої маси. Не припиняючи збивати, додавати по одному яйця.
- З’єднати обидві маси в одну та додати борошно, попередньо змішане з розпушувачем.
- Додати кокосову стружку, перемішати. ⠀
- Тісто викласти у форму та випікати при 175 градусах на протязі 50−55 хвилин у пічці.
- Дати кексу остигнути, нарізати його та подавати до чаювання.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Шість унікальних рецептів страв з гарбуза знайдете на нашому сайті.
РЕКЛАМА
Фото — скріншот
