
Ігор Лаврешин, автор унікальної випічки, який раніше розповідав про те, як досить оперативно можна приготувати яблучний пиріг, поділився методом виготовлення «експрес» японських млинців.
ВІДЕО ДНЯ
«Японські суфле-млинці потребують часу, акуратності та окремого збивання протеїнів. А це мій улюблений „швидкий“ спосіб для пательні. Головна особливість — у легкості: не потрібно нічого збивати окремо», — пише він на своїй сторінці в соціальних мережах та розповідає про секрет, що дозволяє отримати млинці досконалого кольору: виливати тісто на нерозігріту сковорідку.
Складові:
- Борошно — 200 г;
- Молоко — 160 г;
- Яйця — 2 шт.;
- Цукор — 30 г;
- Розпушувач -10 г;
- Олія — 10 г.
Читайте також: Млинці як в Голлівуді: апетитно, простро та легко
Процес приготування:
РЕКЛАМА
- У посудині з'єднати всі компоненти та розмішати віничком до повної гомогенності — тісто має бути тягучим, як сметана, і без згустків.
- У центр сухої пательні з антипригарним покриттям, яку не треба змащувати, вилити частину тіста. Тісто самостійно розподілиться у рівний круг.
- Поставити пательню на помірний вогонь та обсмажувати, поки вся поверхня млинця не вкриється пухирцями, що лускаються (2−3 хвилини).
- Перевернути млинець та готувати приблизно хвилину до готовності.
- Подавати теплими, з кавалком вершкового масла та медом.
Переглянути цей допис в Instagram
РЕКЛАМА
Раніше Ігор Лаврешин ділився рецептом страви, яка може бути альтернативним варіантом піци — піде з м’ясом по-турецьки.
Фото — скріншот
РЕКЛАМА
Джерело
