Апетитні оладки з курячої печінки: пальчики оближеш

Апетитні оладки з курячої печінки: пальчики оближеш - INFBusiness

Чимало людей недооцінюють субпродукти з курки. І зовсім не варто. Готові з них наїдки виходять неймовірно апетитними. Між іншим, фуа-гра — це ж також печінка. Щоправда, не з курки, а з гуски. Гусей відгодовують у особливих умовах.

ВІДЕО ДНЯ

Кулінарка Елла Іванова запропонувала рецепт котлеток з курячої печінки, який варто запам’ятати. З її слів, ця їжа настільки апетитна, що неможливо зупинитися. Ніжні котлетки, без сумніву, припадуть до душі у вашій сім’ї і дорослим, і малечі.

Печінкові котлети

250 г курячої печінки сортуємо, чистимо, обполіскуємо та тонко нарізаємо. Додаємо жовток і маленьку ложку сметани, а також сіль, перець та заздалегідь обсмажені на олії з прянощами невеликі морквину і цибулину. Доповнюємо все це великою ложкою борошна з верхом і кладемо котлети на пательню. Смажимо на олії. Перевертаємо. Готуємо до повної готовності, смажачи під кришкою. Викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

РЕКЛАМА

Подавайте зі свіжою зеленню і овочами.

І смачного вам і вашим рідним!

Згадаємо рецепт курячої печінки з грушею.

РЕКЛАМА

Фото з фотоальбому Елли Іванової

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *