
Чимало людей недооцінюють субпродукти з курки. І зовсім не варто. Готові з них наїдки виходять неймовірно апетитними. Між іншим, фуа-гра — це ж також печінка. Щоправда, не з курки, а з гуски. Гусей відгодовують у особливих умовах.
ВІДЕО ДНЯ
Кулінарка Елла Іванова запропонувала рецепт котлеток з курячої печінки, який варто запам’ятати. З її слів, ця їжа настільки апетитна, що неможливо зупинитися. Ніжні котлетки, без сумніву, припадуть до душі у вашій сім’ї і дорослим, і малечі.
Печінкові котлети
250 г курячої печінки сортуємо, чистимо, обполіскуємо та тонко нарізаємо. Додаємо жовток і маленьку ложку сметани, а також сіль, перець та заздалегідь обсмажені на олії з прянощами невеликі морквину і цибулину. Доповнюємо все це великою ложкою борошна з верхом і кладемо котлети на пательню. Смажимо на олії. Перевертаємо. Готуємо до повної готовності, смажачи під кришкою. Викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
РЕКЛАМА
Подавайте зі свіжою зеленню і овочами.
І смачного вам і вашим рідним!
Згадаємо рецепт курячої печінки з грушею.
РЕКЛАМА
Фото з фотоальбому Елли Іванової
