
Кулінар Валентина Саєнко, яка раніше ділилася рецептом курячого філе по-київські, розповіла, як приготувати смачну закуску — печінковий рулет.
ВІДЕО ДНЯ
Рецепт вона виклала на своїй сторінці у соцмережах, зазначивши, що ця легка закуска відмінно підійде і для святкового столу.
Інгредієнти:
- Печінка куряча — 500 г;
 - Яйця — 2 шт.;
 - Молоко — 150 г;
 - Борошно — 100 г;
 - Сіль та перець;
 
- Цибуля — 2 шт.;
 - Морква — 1 шт;
 - Гриби (шампіньйони) — 0,5 кг;
 
- Майонез — 150 г;
 - Плавлений сир — 150 г;
 - Твердий сир — 100 г;
 - Часник — 3 зубчики.
 
Читайте також: Найніжніший паштет з курячої печінки від Ольги Рябенко: насичений смак і просто тане у роті
Приготування:
РЕКЛАМА
- Для млинців змішати всі інгредієнти (перші п'ять у списку), перебити блендером. Посмажити млинці з двох сторін на змащеній олією пательні.
 - Для начинки цибулю нарізати напівкільцями, моркву натерти на тертку, подрібнити гриби та посмажити. Додати сіль та перець.
 - Для соусу змішати майонез, плавлений сир, часник та натертий сир.
 - Один млинець намастити соусом, другий викласти, закривши половинку першого і так зробити з половиною усіх млинців, перемазуючи соусом. Вийде «полотно», яке згодом згортатиметься у рулет.
 - Зверху викладається половина начинки і скручується рулет.
 - Аналогічно робиться і другий рулетик.
 - Готові рулети загорнути в плівку та покласти в холод до стабілізації.
 
«Я свій рулет ще змастила майонезом і обсипала горіхами та зеленню», — додає авторка рецепту.
Раніше кулінар Елла Іванова поділилася рецептом мусу з курячої печінки.
РЕКЛАМА
Фото — скріншот
РЕКЛАМА
Джерело
