Відома шеф-кухарка Ліза Глинська , яка минулого року народила другу доньку та охрестила Поліну та Соломію у травні, поділилася сезонною стравою – млинцями з кабачків.
ВІДЕО ДНЯ
«Як мати, ти постійно шукаєш страви для приготування, в ідеалі щось швидке, просте, поживне та смачне… підходяще для всієї родини», – зазначає вона у своєму акаунті в соціальних мережах.
Інгредієнти:
Для тіста:
- 300 г кабачків (2 штуки);
- 200 мл молока;
- 150 г яєць (3 штуки);
- 100 г борошна (4 столові ложки без гірки);
- Сіль (за смаком);
- Кріп;
- Рослинна олія (для смаження).
Для соусу:
РЕКЛАМА
- Сметана;
- Часник;
- Сіль;
- Зелені трави.
Читайте також: Кабачкові мафіни з шинкою та сиром: після них «зайві кілограми починають пакувати валізи».
Інструкції:
- Натріть кабачки (можна замінити кабачками або змішати обидва) за допомогою крупної тертки.
- У мисці збийте яйця, молоко, сіль і борошно до однорідної маси без грудочок. Додайте столову ложку олії та змішайте з тертим кабачком.
- Вмішайте подрібнений кріп і добре перемішайте.
- Смажте на розігрітій сковороді, злегка змащеній олією, з обох боків до золотисто-коричневого кольору.
- Для соусу змішайте дрібно нарізаний кріп, дрібно натертий часник і сметану. Ретельно перемішайте.
Відкрийте для себе рецепт кабачкового торта з плавленими сирами та вершковим сиром на нашому вебсайті.
РЕКЛАМА
Фото — скріншот