Кабачкові млинці зі сметанним соусом від Лізи Глинської: просто, смачно, корисно

Кабачкові млинці зі сметанним соусом від Лізи Глинської: просто, смачно, корисно - INFBusiness

Відома шеф-кухарка Ліза Глинська , яка минулого року народила другу доньку та охрестила Поліну та Соломію у травні, поділилася сезонною стравою – млинцями з кабачків.

ВІДЕО ДНЯ

«Як мати, ти постійно шукаєш страви для приготування, в ідеалі щось швидке, просте, поживне та смачне… підходяще для всієї родини», – зазначає вона у своєму акаунті в соціальних мережах.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 300 г кабачків (2 штуки);
  • 200 мл молока;
  • 150 г яєць (3 штуки);
  • 100 г борошна (4 столові ложки без гірки);
  • Сіль (за смаком);
  • Кріп;
  • Рослинна олія (для смаження).

Для соусу:

РЕКЛАМА

  • Сметана;
  • Часник;
  • Сіль;
  • Зелені трави.

Читайте також: Кабачкові мафіни з шинкою та сиром: після них «зайві кілограми починають пакувати валізи».

Інструкції:

  • Натріть кабачки (можна замінити кабачками або змішати обидва) за допомогою крупної тертки.
  • У мисці збийте яйця, молоко, сіль і борошно до однорідної маси без грудочок. Додайте столову ложку олії та змішайте з тертим кабачком.
  • Вмішайте подрібнений кріп і добре перемішайте.
  • Смажте на розігрітій сковороді, злегка змащеній олією, з обох боків до золотисто-коричневого кольору.
  • Для соусу змішайте дрібно нарізаний кріп, дрібно натертий часник і сметану. Ретельно перемішайте.

Відкрийте для себе рецепт кабачкового торта з плавленими сирами та вершковим сиром на нашому вебсайті.

РЕКЛАМА

Фото — скріншот

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *