Влаштуйте королівський сніданок для своїх близьких на вихідних. Вам не знадобляться для цього дорогі інгредієнти. Зрештою, навіть королівська особа оцінить ароматні млинці зі свіжими сезонними ягодами.
ВІДЕО ДНЯ
Кулінарна та фуд-блогерка Марина Гармаш поділилася чудовим рецептом з читачами «ФАКТІВ».
— Ці млинці трохи солодкі та тонкі, — зазначає Марина Гармаш. — Вони чудово поєднуються майже з будь-якою начинкою. Це може бути мед, згущене молоко, варення або сметана.
Млинці з заварним кремом
- 900 мл кефіру
- 5 яєць
- 6 ст. л. цукру
- 1 ч. л. солі (рівень)
- 100 мл олії
- 500 мл окропу
- 1 чайна ложка харчової соди (рівна)
- 500 г борошна
Збийте яйця з цукром і сіллю. Додайте кефір, потім поступово вмішайте борошно. Збивайте до однорідної маси. Змішайте харчову соду з окропом і перемішайте. Продовжуючи збивати, додайте гарячу рідину до тіста. Потім додайте олію та ретельно перемішайте. Дайте суміші постояти 15 хвилин. Смажте млинці на сковороді з обох боків до готовності. Для першого млинця змастіть сковороду олією.
РЕКЛАМА
Подавайте разом із сезонними ягодами.
Насолоджуйтесь смачними моментами!
Давайте ще раз розглянемо рецепт зелених млинців з начинкою з сиру.
РЕКЛАМА
Фото з колекції Марини Гармаш