На Львівському ярмарку смаків буде представлена продукція приблизно 50 виробників

На Львівському ярмарку смаків буде представлена продукція приблизно 50 виробників - INFBusiness

Третій Львівський ярмарок смаку, щорічне зібрання, що об’єднує виробників сертифікованої органічної та ремісничої молочної продукції з усієї України, заплановано на 17 травня у Львівському палаці мистецтв.

Організатори заходу оголосили, що метою Львівського ярмарку смаків є допомога малим та середнім виробникам з різних регіонів України, просування українських сертифікованих органічних та ремісничих молочних продуктів, розвиток культури споживання місцевих продуктів та активізація місцевих ініціатив для збільшення торговельного потенціалу.

Близько 50 виробників представять свою продукцію на ярмарку, серед яких 15 сироварів з 9 різних регіонів України. Примітно, що дев'ять виробників отримали відзнаки на міжнародній премії World Cheese Awards з 2022 по 2024 рік.

Щонайменше 18 українських виробників з 10 регіонів представять органічну сертифіковану продукцію.

Очікується, що на заході також візьмуть участь близько 15 місцевих виробників з Львівської області.

Відвідувачі ярмарку можуть розраховувати на:

  • дегустації продукції від різних виробників;
  • кулінарні майстер-класи, які проводять експерти, що діляться своїми знаннями про приготування їжі та поєднання різних продуктів;
  • інтерактивні вікторини з призами для учасників;
  • дитяча зона з анімаційною програмою для найменших гостей.

Щоб дізнатися більше про захід та його учасників, відвідайте сторінку у Facebook або Instagram.
Скористайтеся можливістю підтримати українських виробників, відкрити для себе нові смаки України та стати частиною неперевершеного гастрономічного досвіду. Довідково: Львівський ярмарок смаків організовано Львівською міською громадською організацією «Екотерра», відділом ProCheese групи Ardis під егідою Міністерства аграрної політики та продовольства України, за підтримки Львівської обласної військової адміністрації, Львівської міської ради та Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що реалізується Науково-дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у співпраці з SAFOSO AG (Швейцарія).

Источник: www.agroportal.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *