Дуже бюджетний соус: корисний, неймовірно смачний і простий

Дуже бюджетний соус: корисний, неймовірно смачний і простий - INFBusiness

Бажано купувати редьку з неушкодженою зеленню, так як вона довше зберігає свіжий вигляд. Примітно, що зелень служить ознакою свіжості. Іноді здається, що редьку тільки що зібрали, але зів’яла зелень говорить про те, що продукт уже не на піку свіжості.

ВІДЕО ДНЯ

Багато людей відмовляються від свіжої зеленої бадилля редиски, але насправді її можна використовувати для приготування різноманітних чудових страв.

Соус з бадилля редьки не тільки привабливий і ароматний, але і поживний. Крім того, це буде недорого, оскільки ви в основному платите за редьку, а бадилля є безкоштовним доповненням.

Елегантно подайте соус у спеціальній соусниці. Це принесе у ваше життя радість, яка необхідна кожному.

Рецепт соусу з бадилля редису, петрушки та кропу надала криворізький шеф-кухар Елла Іванова, відома своєю кулінарною креативністю.

РЕКЛАМА

Смачний і ароматний соус з редьки

  • Бадилля редиски
  • Кілька гілочок кропу і петрушки
  • 1 зубчик часнику
  • перець чилі
  • Цедра лайма
  • 2-3 столові ложки соку лайма
  • сіль

Ретельно промийте зелень. Змішайте їх разом із часником і перцем чилі, додавши цедру та сік лайма разом із сіллю.

Використовуйте його в салатах, поєднуйте з м’ясом або покращуйте свої тости.

РЕКЛАМА

І це смачно!

Раніше Елла Іванова також поділилася рецептом печінкового паштету з селерою. Крім того, кулінар і автор Леся Кравецька розповіла про найсмачніші медовухи та надала рецепт.

Фото з колекції Елли Іванової

РЕКЛАМА

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *