Вулична їжа в Україні розвивається – акцент зміщується з традиційних бургерів і шаурми на смажених карасів. Ця своєрідна концепція фаст-фуду набуває все більшої популярності завдяки київській закусочній «Київські карасі», яка відкрила дві точки — одну на Троєщині та іншу в історичному районі Подолі.
Цю інформацію поширили в Instagram-акаунті ресторану.
У центрі меню закладу річкова риба, яка готується у фритюрі. Основна пропозиція – смажений карась і короп фрі. Гості також можуть насолодитися класичним супом, салатами, темпурою з креветками, картоплею фрі та кільцями кальмарів. Страви з риби можна поєднувати з одним із чотирьох сортів розливного пива або сидру.
Генеральний директор Асоціації українських імпортерів риби та морепродуктів наголошує, що якщо такий заклад вдасться розповсюдити по всій країні, це суттєво допоможе збільшити продажі річкової риби на внутрішньому ринку.
Источник: www.agroportal.ua