
Блюда з червоного буряка надзвичайно поширені в Україні. Майстриня кулінарного мистецтва Ксенія Радостіна представила в Instagram цінний метод, як за десять хвилин зробити буряк без застосування плити та печі.
ВІДЕО ДНЯ
Метод оперативного готування буряка:
1. Промийте, обчистіть та розріжте на чотири частини буряк. Розмістіть буряк у кульок, додайте рідину. Кульок міцно зав’яжіть.
2. Потім перекладіть у посудину і помістіть в мікрохвильову піч на 10−15 хвилин. Буряк стане дуже ніжним, насиченим соком і відтінок при цьому буде надзвичайно інтенсивним.
РЕКЛАМА
Слід підкреслити, що заміна звичних страв червоним буряком (навіть при аналогічній енергетичній цінності) у комбінації з лімітуванням споживання їжі спричиняє більш дієве зменшення ваги (на 50% більше). Рекомендовано систематично споживати буряк з ціллю корегування або зменшення ваги тіла.
До цього «ФАКТИ» повідомляли, як пришвидшити тривалість варіння буряка за допомогою цукру.
Фото: avantura.com.ua
РЕКЛАМА
Джерело
