
У зв’язку з відключеннями електроенергії українці шукають оперативні та нескладні рецепти. Цей салат безсумнівно підійде. На його створення знадобляться лічені хвилини, а смак приємно здивує, зазначає кулінарка Оксана Дорош.
ВІДЕО ДНЯ
Овочевий салат
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- зубчики часнику — 4−5 шт.
- помідори — 5−6 шт.
- морква середня — 6 шт.
- майонез за смаком
- олія
- сіль
- зелень
Спосіб приготування:
Одну цибулину нарізати за власним бажанням та помістити в салатницю. Другу цибулину порізати та легенько підсмажити на олії. Помідори нарізати та викласти в салатницю. Моркву натерти на великій терці, половину відкласти в ємність, іншу половину обсмажити на олії. Усе це змішати, додати нарізану зелень, подрібнений часник, посолити та заправити майонезом за бажанням або відразу подавати до столу.
РЕКЛАМА
Пригадаємо рецепт теплого салату з квасолею та баклажанами для корисного та ситного вечернього прийому їжі.
РЕКЛАМА
Джерело
