Дзеркальні млинці по-японськи на сковорідці: чудовий ранковий перекус від шеф-кухаря.

Дзеркальні млинці по-японськи на сковорідці: чудовий ранковий перекус від шеф-кухаря. - INFBusiness

Ігор Лаврешин, автор унікальної випічки, який раніше розповідав про те, як досить оперативно можна приготувати яблучний пиріг, поділився методом виготовлення «експрес» японських млинців.

ВІДЕО ДНЯ

«Японські суфле-млинці потребують часу, акуратності та окремого збивання протеїнів. А це мій улюблений „швидкий“ спосіб для пательні. Головна особливість — у легкості: не потрібно нічого збивати окремо», — пише він на своїй сторінці в соціальних мережах та розповідає про секрет, що дозволяє отримати млинці досконалого кольору: виливати тісто на нерозігріту сковорідку.

Складові:

  • Борошно — 200 г;
  • Молоко — 160 г;
  • Яйця — 2 шт.;
  • Цукор — 30 г;
  • Розпушувач -10 г;
  • Олія — 10 г.

Читайте також: Млинці як в Голлівуді: апетитно, простро та легко

Процес приготування:

РЕКЛАМА

  • У посудині з'єднати всі компоненти та розмішати віничком до повної гомогенності — тісто має бути тягучим, як сметана, і без згустків.
  • У центр сухої пательні з антипригарним покриттям, яку не треба змащувати, вилити частину тіста. Тісто самостійно розподілиться у рівний круг.
  • Поставити пательню на помірний вогонь та обсмажувати, поки вся поверхня млинця не вкриється пухирцями, що лускаються (2−3 хвилини).
  • Перевернути млинець та готувати приблизно хвилину до готовності.
  • Подавати теплими, з кавалком вершкового масла та медом.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ІГОР ЛАВРЕШИН | АВТОРСЬКА ВИПІЧКА (@lavreshin)

РЕКЛАМА

Раніше Ігор Лаврешин ділився рецептом страви, яка може бути альтернативним варіантом піци — піде з м’ясом по-турецьки.

Фото — скріншот

РЕКЛАМА

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *