Десять хвилин – і готово: швидкий спосіб приготування буряка

Десять хвилин - і готово: швидкий спосіб приготування буряка - INFBusiness

Блюда з червоного буряка надзвичайно поширені в Україні. Майстриня кулінарного мистецтва Ксенія Радостіна представила в Instagram цінний метод, як за десять хвилин зробити буряк без застосування плити та печі.

ВІДЕО ДНЯ

Метод оперативного готування буряка:

1. Промийте, обчистіть та розріжте на чотири частини буряк. Розмістіть буряк у кульок, додайте рідину. Кульок міцно зав’яжіть.

2. Потім перекладіть у посудину і помістіть в мікрохвильову піч на 10−15 хвилин. Буряк стане дуже ніжним, насиченим соком і відтінок при цьому буде надзвичайно інтенсивним.

РЕКЛАМА

Слід підкреслити, що заміна звичних страв червоним буряком (навіть при аналогічній енергетичній цінності) у комбінації з лімітуванням споживання їжі спричиняє більш дієве зменшення ваги (на 50% більше). Рекомендовано систематично споживати буряк з ціллю корегування або зменшення ваги тіла.

До цього «ФАКТИ» повідомляли, як пришвидшити тривалість варіння буряка за допомогою цукру.

Фото: avantura.com.ua

РЕКЛАМА

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *