
Це рецепт дивовижної м’ясної страви з найпростіших і найбільш доступних компонентів. Салат легкий у приготуванні, проте дуже смачний та поживний, повідомляє фудблогер Олег Сизоненко.
ВІДЕО ДНЯ
Інгредієнти:
- 2 од. — картопля
- 200 г — шинка
- 2 од. — яйця
- 1 шт. — цибуля
- 50 г — твердий сир
- 150 г — майонез
- Оцет, сіль, цукор — за смаком
- Мариновані шампіньйони та зелень для оздоблення
Інструкція з приготування:
Картоплю та яйця відварюємо до готовності, даємо охолонути і очищаємо від шкірки та шкаралупи. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями та маринуємо в оцті, солі й цукрі. Шинку нарізаємо брусочками. Формуємо салат. Натираємо картоплю на крупній тертці та змащуємо майонезом. Зверху викладаємо шинку і покриваємо майонезом. Наступні шари — маринована цибуля і терті яйця на крупній тертці, промащуємо майонезом. Фінальний шар — тертий на великій тертці сир, змастити майонезом. Оздоблюємо печерицями та зеленню.
РЕКЛАМА
Раніше фудблогерка Світлана Левицька розповіла про поживну страву, котру зазвичай готують на Чернігівщині — солоні огірки, згашені зі свининою.
РЕКЛАМА
Джерело
