Синабон — це назва для булочок із додаванням кориці та солодкої помадки, які викликають в пам’яті особливий осінній настрій. Їх подають з чаєм, кавою або гарячим шоколадом. Цю випічку обожнюють в усьому світі як дорослі, так і малеча.
ВІДЕО ДНЯ
У кав’ярні чи ресторані синабон споживають, використовуючи ніж і виделку, обережно відділяючи невеликі шматочки. У жодному випадку не слід видаляти солодку глазур або розбирати кондитерський виріб на шари. У неофіційній домашній обстановці синабон можна куштувати руками. Але глазур досить клейка, тому візьміть серветку, щоб не забруднити одяг.
Ласощі з корицею особливо улюблені в осінній та зимовий період, оскільки цей аромат ніби дарує тепло. Хто ж не любить яблучний пиріг з корицею! Між іншим, кориця не просто так є інгредієнтом глінтвейну.
Розуміння правил етикету допоможе вам почувати себе впевнено в ресторані. Ознайомлюйте з ними і дітей. Згодом, коли вони подорослішають, будуть вам за це вдячні.
РЕКЛАМА
Також дуже важливою є естетика. Вона формує неповторну атмосферу.
Раніше «ФАКТИ» розповідали про золоте правило у споживанні вин.
Фото з колекції Ольги Сметанської
РЕКЛАМА
Джерело