Зелено-помідорний джем: дивовижний та свіжий смак.

Зелено-помідорний джем: дивовижний та свіжий смак. - INFBusiness

Незрілі томати можна квасити, сушити і навіть створювати з них конфітюр. Спробуйте зварити джем, це зовсім неважко, просто і швидко. Він має специфічний пряно-солодкий присмак. Цікаво, чи зможуть ті, кого ви пригостите цим делікатесом, ідентифікувати його складові? Якщо так, ваші рідні та близькі — справжні поціновувачі високої кухні.

ВІДЕО ДНЯ

Такий пікантний конфітюр здатен бути дивовижним доповненням до різних страв — наприклад м’ясних. Це певною мірою нагадує ягідний соус, що збагачує своєю гамою смаків та запахів м’ясо.

Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом незвичайних солодощів, які доволі прості у реалізації.

Джем із зелених помідорів

125 г цукру

РЕКЛАМА

125 г зелених помідорів

2 бутони гвоздики (за бажанням)

Половина перцю чилі

20 мл яблучного оцту

РЕКЛАМА

Помідори промиваємо та подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна. Додаємо оцет, перець чилі, гвоздику, цукор, приправи. Проварюємо орієнтовно 10−15 хвилин. Розкладаємо у стерильні ємності.

І смачного!

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як зготувати на зиму квашені незрілі помідори, котрі стануть чудовою повсякденною закускою.

Читайте також: Квашені помідори з гірчицею: легкий рецепт

РЕКЛАМА

Фото з альбому Елли Іванової

Джерело

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *